KRISTIINANKAUPUNKI
KUINKA TÄNNE PÄÄSEE?

Helpoiten pääsee perille autolla. Lähin rautatieasema on Porissa (95 km).


Linja-autoja Turusta ja Helsingistä saapuu perjantaina klo 15.45, 18.00 ja 20.40, lauantaina klo 13.30. Vaasasta perjantaina 18.35, lauantaina klo 9.45 ja 14.45.

Huom.! Onnibussin autot pysähtyvät ainoastaan Lålbyn tienhaaran pysäkillä valtatiellä. Taksikyydin keskustaan (20 €) varaat etukäteen numerosta 06-221 14 44. Onnibus Flex ja HP Matkabussi ajavat keskustaan.

MAJOITUS

Jos tulet kaukaa, suosittelemme saapumista jo perjantai-iltana.

Jos viivyt täällä kaksi yötä, voit hyödyntää ihastuttavan Hotelli Krepelinin festivaalitarjousta: 30 euroa/yö/hlö. Huoneet D4 ja D5 vielä vapaat. Aamiainen ei sisälly. Katso huoneet
tästä.


Katso kaupungin muita majoitusvaihtoehtoja tästä.RUOKA JA JUOMA

Kristiinan ravintolatarjonnan löydät tästä. Olemme sopineet Kristine Café & Cakes'in kanssa aamiaistarjoilusta. Dux-kulttuuritalon infopisteestä saat ravintolakarttoja.


                                                    

NÄHTÄVÄÄ

Kaupungista löytyy vanhan ajan miljöiden lisäksi runsaasti muutakin nähtävää. Korkeasesonki on lokakuussa jo ohi, ja museot ovat kiinni, mutta 1 tunnin kävelyopastuksen aikana voit bongata tärkeimmät nähtävyydet. Lauantaina klo 10.30, lähtöpaikkana Dux, Ilmainen! Säävaraus. Varaa paikkasi: varaukset@makersfilmfestival.fi

       

Copyright © All Rights Reserved